Balle Frost og Leketøybanditten

Vi er i en liten norsk landsby hvor det plutselig en natt blir gjort innbrudd i leketøybutikken. Gjerningsmannen er en skummel banditt. Christina Tørner (Tina) og hennes fem venner blir svært triste da de oppdager tyveriet.

De bestemmer seg for å kontakte privatdetektiv Albert Frostad alias Balle Frost. Balle Frost har oppklart mange mysterier før. Sammen legger de en smart plan. De må lokke Leketøybanditten i en felle.

De bestemmer seg for å arrangere en storslått byfest med leketøyutstilling. På festen stilles det ut gamle og nye leker og barn og voksne underholder hverandre. Og som planlagt; da nattemørket senker seg etter festen dukker den skumle banditten opp og forsyner seg grådig av lekene...

En spennende jakt er i gang …!

 

Hvem kan sette opp Balle Frost?

imageStykket kan framføres som teaterversjon eller konsertversjon. I tillegg til noter (korps/band/ vokal) og manus er det laget en komp CD slik at stykket kan settes opp av de som ikke har mulighet for levende musikk.

Balle Frost og Leketøybanditten har vært framført av amatørteater, korps, kor, grunnskoler, musikk- dans- drama vgs og musikk og kulturskoler. Stykket ble også produsert av NRK Barnetimen høsten 2004 med reprise i NRK P1 i 2006.

Ta kontakt med Norsk Noteservice for mer info.

 


Tekst: Ingvar Hovland 
Musikk: Jon Konrad Strøm
Produksjon/Arr: Simen Fjeld
Notearrangement: Idar Torskangerpoll
Illustrasjon: Trygve Skogrand

Forlag: Norsk Noteservice AS